دکتر اسدي مديرکل دامپزشکي استان در ادامه اين جلسه مواردي را هم در خصوص بيماري تب_کريمه_کنگو يادآورشد و گفت : دامداران عزيز لازم هست که حتما با دامپزشکي شهرستان جهت سم پاشي اماکن دامي خود هماهنگي نمايند و حتما از ضد انگلهاي مخصوص استفاده کرده و بر عليه کنه ها مبارزه کنند.
دکتر اسدي در ادامه گفت:مردم شريف شهرستان و استان جهت تهيه گوشت حتما از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکي و با مهر دامپزشکي که در آن تاريخ کشتار، نوع دام و....در آن مشخص هست اقدام به خريد کنند و از خريد در مراکز عرضه غير مجاز و غيربهداشتي خوداري کنند و در خصوص اين بيماري حتما به توصيه هاي دامپزشکان توجه کامل و لازم را داشته باشند و اگر گوشتي را بدون اطلاع از جايي تهيه کرده، حتما خانمهاي خانه دار گوشت را با دستکش آماده کنند و ۲۴ ساعت قبل از مصرف در دماي يخچال نگهداري کنند که نگراني در خصوص بيماري تب خونريزي دهنده کريمه کنگو نداشته باشند.